perjantai 4. heinäkuuta 2014

Treenipäiväkirja: challenge accepted

Vatsalihashaaste päättyi pari päivää sitten. Vaan oma haasteeni ei. En aio jättää hommaa tähän. Tulokset ovat yllättävän suuret - vaatekoko pienentynyt jopa kahdella koolla, tiukat paidat eivät kiristä, itsetunto kohonnut huomattavati - mutta kokonainen sixpack on vielä piilossa pienehkön rasvakerroksen alla. Tein tunnollisesti koko haasteen, joka päivä (vain yksi päivä jäi koko kuukauden aikana väliin). Tiedän silti, että olisin voinut tehdä enemmänkin, jokaisen liikesarjan kahdesti päivässä. ja cardiota olisi voinut olla enemmän, jotta kehittyneet lihakset näkyisivät. Sanottakoon, että sixpack varmasti odottaa jo, mutta se pitää vielä saada näkyviin.

Päivääkään en ole katunut haasteeseen lähtemistä. Ja uutta haastetta pukkaa jo heti ensi maanantaina. Myöskään vatsalihashaaste ei jää pimentoon, sillä jatkan viimeisten päivien toistoa viisi, kuusi kertaa viikossa, kunnes halutut tulokset on saavutettu - sen jälkeen alkaa ylläpito. Viikonlopun kuitenkin vietän leväten ja nauttien sukulaisseurasta mökillä, enkä ajattele kuntoilua tippaakaan. Täytyyhän sellaisiakin vapaapäiviä välillä olla. 

Ennen ja jälkeen -kuvia on mahdollisesti tulossa johonkin kohtaan. Treenipäiväkirja ei ole tässä, vaikka vatsalihashaaste päättyikin. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti