tiistai 24. kesäkuuta 2014

Treenipäiväkirja, päivä 23: polttaa, polttaa

Päivä 23 vatsalihashaasteetta.

Polttaa, polttaa... lihaksia polttaa. Enää seitsemän päivää treenikalenteria jäljellä, sitten pitäisi pärjätä itsekseen. Onneksi olen tehnyt jatkosuunnitelmia, jolla saan treenaamisen jatkettua, kunnes halutut tulokset on saavutettu. Sen jälkeen täytyy ylläpitää tietenkin tuloksia. 

Omaksi saavutuksekseni voin jo tässä vaiheessa sanoa, että tuloksia on tullut! Liikkeiden tekeminen on helpottunut ja lankkukin alkaa olla siedettävä, mutta myös näkyvät tulokset ovat ihan mukavat. Lisää rasvaa kun saa pois, niin hyvä tulee. Vaikein hetki motivoida itseään oli viime viikolla, kun olin kolmen päivän visiitillä isäni luona: ei ollut omaa rauhaa tehdä liikkeitä, joten sai tehdä töitä, että ne tuli tehtyä. Eikä tuo tämän kesän sää ole oikein motivoinut lähtemään pihalle ylimääräiselle juoksulenkille pariin viikoon. Myös ruokatottumuksissa on tullut suuria tuloksia: en napostele enkä ole enää niin ahne herkkujen perään. Itse asiassa, makea ei enää maistu niin hyvin kuin ennen. Saatan syödä pienen palan kakkua, mutta sen jälkeen tunnen itseni kyllääksi eikä makeanhimokaan painosta ottamaan lisää. 

Näin loppusuoralla sain toisen puoliskonikin lähtemään mukaan haasteeseen. En tiedä vakuuttiko hänet omat järisyttävät tulokseni vai mikä, heh. Niinpä sain tänään askarrella toisen nuolen keittiön kaapissa olevaan treenikalenteriin. Nuolten avulla olen pysynyt parhaiten perässä, missä päivässä mennään ja kuinka monta toistoa on tehtävä. 

Parasta tässä on ollut vatsassa tuntuva polttelu, kun lihaksia on rääkätty tarpeeksi, sekä kokoa pienemmät vaatteet - jälkimmäistä ei voi tarpeeksi korostaa! Vielä viikko puserretaan täysillä ja katsotaan, mihin se riittää. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti