tiistai 23. syyskuuta 2014

Syyspuuhia

Syystuulet alkavat hiljalleen puhaltamaan, ja saa alkaa etsiä lapaset ja pipot talvikätköstä. Koulua on takana nyt kuukausi. Pikkuhiljaa alkaa selvitä, miten tämä homma toimii ja miten siellä pärjää! Opiskelu vie juuri niin paljon aikaa kuin kuvittelinkin; paljon, vähintään ajatustasolla! Sen takia blogin puolella onkin ollut hiljaisempaa...

Tänään kuitenkin tenttikirjat pistettiin sivuun hetkeksi ja lähdimme yhden koulukaverin kanssa kiertämään pari kirpputoria. Kannattava reissu jälleen kerran! Nenän eteen nimittäin sattui odotettu löytö: vanha raastinrauta. Ainakin facebook-sivulla olen hehkuttanut muutamaan otteeseen DIY-ideaa tehdä raastinraudasta korvakoruteline. NYT se idea pääsee toteutumaan! Vain tilkkanen maalia enää ostoslistalle, niin tadaa! Väriä en ole vielä päättäny... ehkä vihreä tai sininen.

Syksy tuo yleensä mukanaan myös syyssiivouksen... omalla kohdallani se painottuu koulutavaroihin ja käsityötarvikkeisiin, jotka tuppaavat viemään tilaa toinen toisiltaan. Samalla luultavasti tulee esiin lisää ideoita, joita tekee mieli lähteä kokeilemaan!

Ajankäyttö vain kuntoon, niin jää enemmän aikaa näpertämiseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti