tiistai 7. lokakuuta 2014

Kaksin aina hauskempaa

Lyhyet koulupäivät ovat mukavia, kun iltapäivät voi hyödyntää tekemällä jotain hauskaa hyvässä seurassa. Raahasin viime viikolla yhden koulukavereistani suosikkikorutarvikeliikkeeseen, jossa häntäkin ilmeisesti puraisi inspiraatiokärpänen! Tänään siis hyödynsimme lyhyen koulupäivän uuteen korutarvikeliikevierailuun, jonka tuloksena molemmat palasi kotiini paperipussillinen sälää.

Joulu on ovella (no, onneksi ei ihan vielä sentään), joten pikkujoulu- ja joululahjat alkavat olla suunnittelun tarpeessa, ainakin jos ne meinaa väsätä itse. Osittain kutomispuikot ovatkin jo alkaneet viuhua, mutta kymmenen sukkaparia ei nappaa. Tämänpäivän teemana oli korvakorut. Itselläni niitä alkaa piisaamaan kohta ihan tarpeeksi, vaikkakin edellisessä postauksessa esitelty korvakoruteline tekeekin niistä entistä enemmän näkyviä elementtejä kodissamme. Nyt kuitenkin testasin hieman erilaisempia korvisvaihtoehtoja silmällä pitäen joulupaketteja. Omaksi iloksi nämä kappaleet kuitenkin päätyvät, joten tutut, turhaan urkitte, hih! 





Toisessa on hieman hempeyttä ja toisessa rock-asennetta. 

Ystäväni touhusi oman korvakoruprojektinsa parissa ja sai aikaiseksi niin ihanan parin, että kateus iski ja pakko kokeilla samaa tekniikkaa itsekin myöhemmin. Voin rehellisesti todeta, että parhaimmat ideat saa, kun menee korutarvikekauppaan pyörimään lukuisten helmien, nappien, nuppien ja sälän sekaan! Nyplärin taivas. Ja nyplärillä tarkoitan nyt ihmistä, kuten minä, joka tykkää näpertää ajoittain kaikkea pientä. Ehdottomasti parasta päivässä oli yhdessä tekeminen ja hihittely näpräämisen ohessa. 

Omaa jännitystäni lisää tosiasia, että tässä sivussa meikäläisellä on tilaustyö pöydällä, vielä vähän vaiheessa. Helmet on valittu ja koottu, muut tarvikeet on valmiuksissa, nyt pitää vielä saada itselle täysi tohina ja itseluottamus päälle, että siitä tulee parempi kuin hyvä. Nimittäin ensimmäinen rannekoru aikoihin. Ja ensimmäinen tällä kyseisellä tekniikalla. Toivonmukaan saan (muistan) ottaa valmiista tekeleestä sitten aikanaan kuvan todisteeksi onnistumisesta. Tenttisuma kun tästä helpottaa, niin keskityn tähän hieman kauemman aikaa vievään projektiin täysin tehoin.

Mistä tulikin mieleen, että nyt tenttikirja vielä hetkeksi käteen ja kertaamaan.


















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti