keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Huuda!


''Huuda, huuda ilosta
Huuda, huuda vapaudesta
Huuda, huuda onnesta
Ja sä voit poistuu hymyillen''


- Haloo Helsinki, Huuda!

Uuden vuoden kunniaksi tällainen reipas lyriikka tänne. Uusi vuosi oli ja meni, tinaa valettiin, syötiin hyvää ruokaa, juotiin viiniä, skumppaa ja vähän muutakin, poltettiin tähtisädetikkuja ja katseltiin raketteja sateenvarjon alta.  Oli jännä huomata, miten yhteen päivään latautui kauheasti kaikkea: kun kello oli viisi aamuyöllä, mentiin nukkumaan lähinnä vain sen takia, että jossain vaiheessa siinä päivällä oli päästävä sängystä ylöskin ja takaisin kotia. 

Jos tinaan on uskominen, tämä vuosi ei ainakaan kartuta säästörahoja omalta osaltani, mutta sitäkin enemmän muuta hauskaa tinani ennusti tulevalle vuodelle. Kukaan meistä ei niinkään uskonut uuden vuoden lupauksiin... Omani tein jo aikaisemmin, tosin sitä ei varsinaisesti uude vuoden lupaukseksi voi kutsua. Tavoitteeseeni pyrkiminen vaan sattuu alkamaan tässä tammikuun alussa. Kyse on kuntoilusta ja ruokavalion parantamisestä. Sen piti alkaa jo tänään... Jos kuitenkin vasta ensi viikolla? (Ellei siivoamista lasketa kuntoiluksi??)

Tältä vuodelta odotan jokseenkin paljon. Taas on luvassa pääsykokeita, työharjoittelu jatkuu... Toivoisin myös, että tämän vuoden aikana onnistuisi muutto isompaan asuntoon ja pikkuinen taaperoinen koiranpentu päiviemme täytteeksi. Eniten kuitenkin odotan tasaista vuotta täynnä onnea (ja ehkä hieman rahaakin), vakiintunutta elämää tärkeässä parisuhteessa ja muutamaa hieman isompaa käännekohtaa positiiviseen suuntaan! Tasaisuudesta on lupaavia merkkejä, sillä viimeinen puoli vuosi on ollut oikein miellyttävän vauhdikasta ja tasaista kyytiä! 

Alussa oleva Haloo Helsingin kappale soi uuden vuoden aattona työpäiväni aikana ainakin uusi kertaa, ja jotenkin miellyin sen sanoista osan sopimaan juuri uuteen vuoteen ja sen riemukkaaseen tunnelmaan ja ''uuden alkuun''.

''Onneen et, ystäväni, tarvitse muuta kuin täyden maljan jota täyttää vielä täydemmäksi'' - Tommy Tabermann


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti