keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Ikuisuusprojekti

Vihdoin!
Tiistai-illan hämärinä tunteina sain lopultakin ikuisuusprojektini valmiiksi. Arvauksia edellisen postauksen kuvista ei tullut, muta nyt on aika muutenkin paljastaa, mikä työ vei kovasti aikaa, kärsivällisyyttä ja ajoittain hermojakin!


Kuvasta ei varsin hyvin näy, mutta sukkien varressa on pitsikuviointi, joka olin jotain aivan uutta itselleni. Siksi projekti veikin aikaa. Ensimmäisen sukan tultua valmiiksi hihkuin jo innosta, kunnes tajusin, että pitäisi vielä jaksaa toinenkin! Mukavaahan se lopulta oli, mutta en vaan malttanut odottaa sukkien valmistumista. Olisihan noista varsista voinut vieläkin pidemmän tehdä, mutta ehkä en koettele kärsivällisyyttäni heti viimeiseen senttiin asti. Ylpeä olen tekosistani, tulevat varmasti käyttöön!

Tämä ikuisuusprojekti kun tuli nyt valmiiksi, jäljellä on enää se todellinen ikuisuusprojekti eli isoäidinneliöistä tehty torkkupeite. Kasassa on vaivaiset 20 neliötä, jotka tuli kudottua sairasloman aikana, mutta paljon, paljon, PALJON lisää tarvitaan. Onneksi en ole aivan niin malttamaton niiden kanssa.. Vielä.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti