perjantai 30. toukokuuta 2014

Kesähaasteen viimeinen silaus

Moni lukija mahdollisesti muistaa, että aloitin kuntokuurin jokunen aika sitten. En ole pahemmin blogannut asiasta, koska haluan pitää motivaation sillä tasolla, että teen sen itseni takia. Tuloksia on kuitenkin saavutettu ihan kirkkaasti. Lähtöpaino ei ihan hirveästi ole pudonnut, tosin monen mielestä siinä ei ole mitään pudotettavaakaan. Mikä itselleni merkkaa enemmän, on vyörätöltä tippuneet sentit, jotka ovat ropisseet ihan kiitettävästi. 

Nyt kun meikäläinen on toistaiseksi kesälaitumilla eli toisin sanoen lomalla, aion aloittaa kuntokuurin viimeisen silauksen tätä kesää varten. Tämä kuukauden rutistusohjelma voi hyvinkin olla monelle tuttu, ainakin sosiaalisessa mediassa kiertää englanninkielinen ryhmä, joka käyttää tätä treenikalenteria:


Hieman huonosti näkyy tuo kuva, mutta periaate on seuraava: teet kalenterin mukaisina päivinä tietyn määrän kahdet erilaiset vatsalihakset, jalkalihakset ja punnerrukset. Liikkeistä näkyy ohjekuvat tuossa taulukon alhaalla. Neljä liikettä siis joka päivä, paitsi määrättyinä lepopäivinä. Ja joka treenipäivä toistomäärät kasvavat. Treeniohjelma on tehty kolmelle kymmenelle päivälle, jonka jälkeen ymmärtääkseni pitäisi olla selkeitä tuloksia nähtävillä. En täysin usko, että taulukon taustalla näkyvään tulokseen vielä kuukaudessa päästään, mutta askeleen lähempänä sitä toivonmukaan ollaan.

Saa nähdä, kuinka naisen käy. Nyt vaan itseä kovasti niskasta kiinni ja hommiin! Tänään on aloituspäiväni, joten tasan 30 päivän päästä tästä päivästä jotain muutosta pitäisi olla saanu. Ei mitään paineita, eh. 

En kuitenkaan aio luopua aiemmista treeniliikkeistäni, ja lisään myös aerobisen liikunnan vahvemmin ohjelmaan juoksun muodossa. Mukaan vaan haasteeseen, jos innostaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti