maanantai 20. lokakuuta 2014

Punapäät eivät pääse...

... Helpolla. Ainakaan, jos väri ei ole päässä luonnostaan. 

Tässä kuukaisi sitten tuli laitettua punainen väri päähän pitkän haaveillun ja vaalennusprosessin jälkeen. Parin viikon jälkeen kävi yleinen huomio punaisen värin kanssa: punainen väri alkoi tummentua, hieman likaisen punaiseksi. Järkytyin, että tähänkö tämä punapäisyys jäi,  vaikka niin olin tykästynyt hiusväriin.

Onneksi meidän punapäiden elämää on helpotettu sävyttävien hoitoaineiden ja värishampoiden avulla.  Niinpä olen kuin olenkin saanut pidettyä värin nyt hyvänä ja kirkkaana! Käytän värisävytettä kahdesti viikossa kuiviin hiuksiin sekä joka hiustenpesukerta väriä kiinnittävää shampoota, joka on erityisesti tarkoitettu punshiuksisille ja mustahiuksisille. Täytynee silti ensi kuussa ihan värjätä uudesti hiukset kunnolla hiusvärillä.

Punapäisyys tuntuu olevan jonkinlainen muoti-ilmiö tänäsyksynä naisten keskuudessa.  Omalla kohdalla se on enemmän asenteen hakemista ulkonäköön, persoonan tuomista esiin ja vaihtelua.  Punapäänä on mukavaa. Värin hoitaminen on vain tuttua mustaa väriä työläämpää. Mutta sen arvoista!  

1 kommentti:

  1. Tiedän tunteen. omaa sukua brunette, 8 kk punapäänä olin... ja palannut vanhaan väriin...

    Susanna

    VastaaPoista