sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Syysloma

Syysloma alkaa olemaan kokonaan takana, ja omalla kohdalla lomasta ei paljoa ollut tietoakaan. Päivät kuluivat rattoisasti kouluhommia tehdessä, vaikka aamuisin toki sai hieman pidempään nukkua kuin yleensä. Mitään järin ihmeellistä ei siis tullut tehtyä, muutamaa kaveria nähtyä ja myöhempään valvottua. Joku onkin joskus sanonut, että lomailu on yliarvostettua... Omaksi ilokseni voin sentään sanoa, että ainakin on ollut tuottelias olo, kun on saanut paljon aikaiseksi. 


Toivoa sopii, että Jouluna saisi lomailla.

Muutamia kuvia tuli kuitenkin räpsittyä ystävän kanssa lenkkeillessä. Kuvat kuvaavat hyvin päiväaktiviteettejä, mutta koska koulukirjoista olisi ollut todella tylsä räpsiä kuvia, niin muistikortille tuli enimmäkseen tallennettua kuvia leikkihetkistä koiran kanssa. Onneksi säät suosivat edes muutamana päivänä, vaikka nyt nämä kaksi viimeistä päivää onkin kituutettu lenkit tihkusateessa. 

Syksy on siis virallisesti alkanut. Myös käsitybuumi omalta kohdaltaan on virallisesti startannut, puikot ja langat on kaivettu kesätauolta. Nyt viimeiset lomapäivät käytin ahkerasti yksin kotona ollessani väsännyt joululahjoja sukulaisten paketteihin. Listaa on tehty, mitä suunnitelmien mukaan kellekin tekisi, ja kirpputorivisiiteillä tullut hamstrattua materiaalia niiden toteuttamiseen. Illat pimenevät, joten mikäpä sen mukavampaa kuin sytyttää kynttilöitä, nauttia lämpimästä viltistä ja virkata/kutoa tai näprätä kuuman kupposen ääressä.Aika näyttää, mitä ihmettä olenkaan saanut jo aikaiseksi! Facebookissa ehkä jotain vihjettä jo seuraajat saikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti