sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Dog's Day

 
Aamut ovat joskus rankkoja tällaisella aamu-unisella koiralla! Hyvästä asennosta on sääli nousta ylös. Mutta kun tassut on saatu tukevasti maahan, onkin vuorossa aamu-ulkoilu ja muhkea aamupala, joka hotkitaan hyvinkin ripeästi parempiin suihin.


 Aamupalan jälkeen on tv-hetki perheen kanssa. Joskus kuitenkin ohjelma ei ole mieleinen ollenkaan ja silloin aamu-uniset silmät vielä painuvat kiinni, mutta vaistot tarkkailevat kaukosäädintä, siltä varalta, että joku aikoo vaihtaa kanavaa.

 
Sitten päästäänkin ulos riehumaan ja purkaamaan energiaa! Mikään ei voita raitista ilmaa ja ulkoilua. Joko luvassa on mukava kävely, nopea juoksulenkki tai reissu koirapuistoon tapaamaan muita karvaturreja.

 
Koirapuistot ovat suosikkeja! Niissä saa painia, leikkiä ''kenellä on suurin kita'' tai olla hippasilla kepin kanssa. Parasta ovat ihanat vanhat ystävät sekä uudet tuttavuudet!
 
 
Ulkoilun jälkeen väsy on taattu. Suosikkipaikalta parvekkeelta näkee hyvin ruokakupille, milloin se alkaa taas lupaavasti täyttyä. Silmätarkkana pitää vahtia oikeaa hetkeä, ettei vaan myöhästy päivälliseltä. Parasta on, jos saa piimää jälkiruoaksi!
 
 
Iltaleikit kun on leikitty joko itsekseen tai emännän ja isännän kanssa, on aika pikkuisenkin saada unta palloon, että jaksaa seuraavanakin päivänä keksia taas kaikkea uutta. Rankan päivän päätteeksi on mukava kaatua pehmeään sänkyyn ja pistää kuono tyynylle, antaa unihiekan vaikuttaa...

... Kunnes isäntä ja emäntä valtaavat sängyn ja on aika siirtyä omalle pedille nukkumaan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti