sunnuntai 8. syyskuuta 2013

MUSH B.A.R.F: Ilmainen ateria -kampanja

Bongasin Facebookkia selatessa Mush-raakaruokamerkin kamppanjan, josta innostuin taas miettimään raakaruokaan siirtymistä omankin koirani kanssa. Pentuna meidän kakara ahmi kaiken, mitä nenänsä eteen sai, mutta nykyisin teini-ikäisyys on saanut sen vaativaksi. Lihaa, lihaa, lihaa, lihaa... Aina pitäisi olla lihaa.

Nykyisin olenkin ottanut tavoitteeksi, että toinen ateria koostuisi lihasta. Mikään ei voita raakalihaa! Sitä meidän pentu on saanut osaksi ravintoaan jo kolmen kuukauden ajan. Joskus sen saa suoraan kuppiin, joskus jäädytettynä kongosta, jolloin ruokansa eteen joutuu tekemään hitusen enemmän töitä.

Mush:n Ilmainen ateria -kampanja on esimerkki hyvästä keinosta kokeilla raakaruokinta. Kampanjan tarkoituksena on tehdä Vaisto- sarja tutuksi ilmaisten ruokanäytteiden avulla. Itse suosin mahdollisimman helppoa tapaa toteuttaa edes osittain raakaruokintaa. Lemmikkikaupan suosittelemana kokeilin kerran Vaisto-sarjaa, mutta jämähdinkin siihen, sillä se oli huomattavasti helpompaa kuin aikasemmat kokeiluni raakaruokinnasta. Paloihin saa helposti piilotettua matolääkkeet, punkkijauheen, jotka meillä ei mene noin vain suuhun. Isokokoinen pentu kun on kyseessä meillä, niin tykästyin myös siihen, kuinka helppoa Vaistoa on annostella ilman, että ruokkii liikaa. Tai laittaa siä vaikka vain muun ruoan sekaan herkkupaloiksi.

Meidän Bellan suosikkiresepti on:
- raakalihaa
- hieman raejuustoa
- hieman riisiä

Ja kuppi nuollaan niin puhtaaksi, että se kiiltää! 

Ilmainen ateria -kamppanja tuo tutuksi raakaruokinnan helpon vaihtoehdon. Lisätietoa kampanjasta löydät sivulta  www.mushbarf.fi/ilmainen-ateria . Sieltä jokainen pystyy myös lunastamaan karvakuonolleen oman ilmaisen aterian ja kehittelemään oman suosikkireseptinsä!

http://www.mushbarf.com/sites/default/files/styles/flexslider_full/public/mush-launch-2.jpg
www.mushbarf.fi/ilmainen-ateria


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti