maanantai 25. marraskuuta 2013

Aarteita

Maanantai ja kuukauden päästä joulu on jo muuten ohi. Tuli vain tuollainenkin mieleen, kun askartelin tänään töissä joulutonttuja.

Viikonloppu oli taas täynnä hulinaa. Oli pirskeet kotipuolessa. Juhlien ''etkot'' olivat perjantai-iltana, kun sivistyneesti nautiskelimme ystävän ja miehen kanssa yhdet paikallisessa kuppilassa täällä kotoisassa Turussa. Sivistyeiltä lasillisilta palasimme kotiin jo puolen yön jälkeen, sillä aamulla odotti aikainen herätys ja juna, johon pitäisi ehtiä. Ja ensimmäinen asia, mikä yllätti kotipuolessa, oli valkoinen maa. Luminen kuura oli vallannut tiet ja puut!

Pirskeiden kunniaksi värjäsin kynteni hieman erityyliin kuin
 koskaan ennen. Löysin laatikon perukoilta joskus ostettuja kynsitarroja, joita olin tarkkoittanut käyttää sopivan paikan tullen kokeilumielessä. No, nytpä kokeilin! Kuvio on minusta kaunis. Teemana on puu- ja perhosaiheinen mustakuviointi oranssinkeltaisella pohjalla. ''Asentaminen'' oli sinänsä helppoa, tosin omaan sormeeni oli vaikea löytää valikoimasta oikeankokoisia tarroja. Ja harmikseni kovin kauaa nämä eivät pysyneet ilonani, jouduin jo lauantai-iltana nyppimään ne pois... Laittamisen yhteydessä sain aikaiseksi myös ryppyjä, jotka vähän pilasivat taiteilua.


Käsistä päästääkin käsin tekemiseen. Viikonloppu toi mukanaan myös uusia, ihania pikkunäperryksiä elämääni, tällä kertaa lahjusten muodossa! Sain kaksi asiaa, joita olen kuolannut tässä jo pitkään: ensinnäkin sain käsin tehdyt korvikset, lakukuvioiset. Olen kuolannut niitä Ihan kaikki kotona-blogin nettikaupassa siitä asti, kun ensimmäisen kerran eksyin sinne ''vahingossa''. Päätyivät tänään myös korviin työpäivän ajaksi. Lisäksi mukana oli omatekoinen heijastin, joka tuli erittäin tarpeeseen kaikkien heijastimien kadottua muuton aikana. Sain myös vihdoin ja viimein kuolaamani tuoksukynttilän, joka vaihtaa itsestään väriä. On se vaan kaunis! Tuoksuna on jouluinen kaneli-omena, joka todellakin tuo hitusen joulua kotiin jo näin marraskuun lopussakin. Näiden lisäksi omistan nyt ihanan käsintehdyn rasian tärkeimmille koruilleni sekä lapsuudenkodistani hamstraamani tuoksukynttilät, joita en ole tätä ennen vielä saanut aikaiseksi kuljettaa Turkuun asti. Kyllä nyt vähän aikaa kynttilä- ja korufriikin kelpaa!

Junaeläin

Kynsikokeilu

Lakukorvikset

Arrearkkuni


Uusi tuoksukynttiläniViikonloppu hujahti taas hetkessä, seuraava odotellessa. Lopuksi kiitos viikonlopuseuralle, muun muassa Oranssifriikille käsintehdyistä aarteista :)

2 kommenttia:

  1. Oi kiitos. Vain rasia on minun käsialaani, ihana Tanja (ihankaikkikotona) teki tilauksesta tuon heijastimen!

    Oranssifriikki :)

    VastaaPoista