perjantai 1. marraskuuta 2013

Tuoksujen vallassa

Rakastan hyviä tuoksuja. Ja osittain tästäkin syystä olen suuri teen ystävä, mutta myös erittäin suuri tuoksukynttilöiden ystävä. Yleensä varastoin eri tuoksuja talven ja syksyn varalle, mutta tänä vuonna olin hieman myöhäisessä vaiheessa liikkeellä. Kaapista löytyy vain appelsiinin ja erittäin miedon kahvin tuoksuiset paketit. Sekä tämä ihana erityisyys: Joik.

Olen säästellyt kyseistä mansikan ja raparperin tuoksuista kynttilää kohta vuoden ilman, että olen kertaakaan sytyttänyt sitä. Ja siihen on ollut yksinkertainen syy: se tuoksuu liian hyvältä, jotta sitä raaskisi polttaa. Tässä yhtenä iltana kuitenkin, kahvin tuoksuisiin kynttilöihini pettyneenä, ajattelin korkata tämän mehukkaan kynttilän vihdoin ja viimein. Johan saatiin asuntoon tuoksua!

Mikä on Joik?
Joik on tietääkseni virolainen tuotemerkki, joka valmistaa niin kosmetiikkaa kuin tuoksukynttilöitäkin. Kaikki luonnontuotteista valmistettuja. Valikoimasta löytyy muun muassa ihonhoitotuotteita, saippuoita, kynttilöitä ja huulurasvoja. Kaikki tuotteet valmistetaan kuulemma käsin, pienissä erissä ja aidoista luonnon antimista. Joik-tuoksukynttilät valmistetaan soijavahasta ja ne palavat normaaleja kynttilöitä pidempään. Enemmän merkistä voit lukea Joik-tuotemerkin omilta sivuilta.  Voin vain omasta puolestani suositella, esimerkiksi loistava joululahjaidea!

Itse tutuistuin kyseiseen merkkiin ystävän kautta, ja olenkin omat Joik-tuotteeni saanut lahjaksi. Joik-huulirasva onkin suosikkihuulirasvani, jonka vakio paikka on kirjoituspöydälläni, josta sen saa napattua helposti mukaan minne tahansa. Senkin tuoksu on vastustamaton piparminttu!

Itse taisin ainakin saada muutaman hyvän joululahjavinkin selaillessani tuotemerkin omia kotisivuja, muutama eksyy myös omalle toivelistalle!



1 kommentti:

  1. Nyt JOIK-sarjaa saa mm. turkulaisen kauneussalongin kautta netistä: http://www.sistersbeauty.fi/#!vartalonhoito/cptt

    Kynttilöitäkin löytyy sieltä monia ihanan kuuloisia tuoksuja, osa menee itelläkin kokeiluun :)

    VastaaPoista