torstai 2. tammikuuta 2014

Tervetuloa vuosi 2014!

Uusi vuosi, uudet kujeet - niinhän sitä sanotaan! Vuosi 2013 oli kyllä jo niin nähty, että mukava saada uusi alku tähän kohtaan. Ei viime vuodessa mitään vikaa ollut: meninhän kihloihin, saimme ihanan koiruuden itsellemme, varmistuin omasta alastani ja sain hienoja uusia ystäviä. Olen kuitenkin päättänyt, että tämä vuosi on järjestelmällisempi (lähinnä raha-asioissa) ja tuottavampi siinä mielessä, että haluan saada jotain enemmän aikaiseksi. Ja elämää on tarkoitus jatkaa entisellä ''no regrets'' -periaatteella.

Vuosi vaihtui riehakkaasti aivan mahtavalla porukalla meidän asunnossamme. Omatekoista pizzaa, munavoita, cocktailpiirakoita, viiniä, siideriä ja vähän väkevämpiäkin juomia näytti jääkaapista löytyvän sekä tietenkin paras porukka ikinä. Ja sauna oli lämmin koko illan! Muutama tarkoin valittu ystävä tuli kutsuttua - ja muutama ei-kutsuttu ilmestyi vain paikalle. Puheensorina, konsolipelit, nauru ja koiralle lässytys täyttivät pienen asuntomme nopeasti. Porukkaa lappasi saunaan aina välillä, ja itsekin sinne tuli päästyä aamuyöllä vähän ennen kolmea. Viimeiset vieraan lähtivät siinä vähän ennen neljää, joten täysimittainen ilta tuli vietettyä! Itse löysin itseni sängystä siinä viiden jälkeen, pienen siivouksen jälkeen.

Hyvin ylpeä olen myös meidän karvaturristamme, joka ei pelännyt raketteja sitten yhtään. Häntä pystyssä mentiin vähän ennen kuutta lenkillä, vaikka 20 metrin päässä edessä paukuteltiin. Kiinnostuneena katseltiin raketteja niin tuolloin lenkillä kuin koko illan parvekkeelta. Myös vieraat olivat mieluisia ja paljon kehuja ja rapsutuksia sateli pitkin iltaa.

Nyt kun vuosi on vaihtunut, on myös aika pohtia taas hitusen omaa elämäänsä ja kenties kirjoittaa muutama lupaus ylös. Itse tiedän jo pienen pohdiskelun jälkeen tarkalleen, mitä haluan tältä vuodelta. Tässä siis omat uuden vuoden lupaukseni:

Minä lupaan...

... Pitää itsestäni parempaa huolta: pitää sisällään kunnon kohotuksen ja laihduttamisen, terveellisemmän ruokavalion, iho-ongelmien hoitamisen.

... Panostaa entistä enemmän koiran harrastuksiin: jatkaa tottelevaisuuskoulutusta ja syventää sitä, harjoittaa mätsäritaitoja ja lumen salliessa päästää rodun ominaisuudet irti vetoharrastuksessa.

... Kasvattaa kärsivällisyyttäni.

... Herkutella korkeintaan vain kerran, kaksi kuukaudessa. ( Liittyy esimmäiseen lupaukseen, mutta itseni takia pakko korostaa).

... Nauttia työstäni, koska kerrankin se on sellaista työtä, josta pidän.

... Tehdä (taas) kaikkeni, että saan opiskelupaikan toiveammattiini.

... Antaa itselleni omaa aikaa tarvittaessa enemmän.


Iloista ja onnellista vuotta 2014 kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti