keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Hetki paitsiossa

 ''I used to think that life was ugly and a mess
well I was right but what else to do other than your best
the meaning of it all you find within yourself
I hold the key but where's the door
I kick it in

Whatever that I want I will get
I'll take the beatings too and all the blame
but father you're the one that I miss
I'm thankful that I have our loved ones near.´´


 - Volbeat, Our loved Ones




Musiikki. Jälleen kerran tekstin inspiraationa. Kotiuduin lenkiltä, ruokin koiran ja hieman itseäni. Istahdin koneelle ja mietin, että mitä sitä tekisi, ihan vielä ei nukuttaisikaan. Avasin Spotifyn huvin ja urheilun vuoksi.  Sain ystävältäni linkin Youtuben kautta erääseen kuuntelemaani bändiin. Aloin kuuntelemaan kappaletta ja totesin, että uusi single ilmestynyt. Kävikin ilmi, että uusi kokonainen albumi!

Tässä on siis tullut elettyä elämää musiikkipaitsiossa. Musiikkia on kyllä tullut kuunneltua, mutta ei ehkä niitä bändejä, joita ennen seurasi ja kuunteli aktiivisemmin. En oikein osaa sanoa, mistä moinen johtunut, kenties vain ollut niin kiire. Tai sitten kyse on ollut siitä, etten ole juurikaan yksin kuunnellut musiikkia. Siksi huomasinkin, että moni kuuntelemani artisti on tässä paitsioajassa ehtinyt julkaista uuden albumin.

Tämä johtikin siihen, että otin ohjat omaan käsiin ja päätin viettää hetken omaa aikaa musiikin parissa. Rakastan musiikin kuuntelua yksin. Ei tarvitse välittää, pitääkö joku toinen samasta kappaleesta tai yhtyeestä. Toki seurassa musiikinkuuntelu on mukavaa, mutta erilaista. Yksin kun kuuntelee, saa jankata vaikka kymmenen kertaa samaa kappaletta halutessaan ja fiilistellä rauhassa lyriikoita ja musiikkia. Siispä kuulokkeet painettiin päähän ja painettiin playta. Illan satona muun muasssa oli Volbeatin lisäksi ihanan tuttu tuulahdus menneestä eli Dream Theater ja Five Finger Death Panch. Pääasiallisesti uutta materiaalia, mutta eihän vanhoja klassikoita ja suosikkejaan saa unohtaa! Oli rentouttavaa vain istua ja puuhata jotain pientä samalla kuin hyvä musiikki soi korvissa ja saattoi rauhassa fiilistellä musiikkia ja maiskutella lyriikoita.

Tässä pieniä maistiaisia illan musiikista, tosin hyvin pieni otanta, ihan teidän iloksenne/vihaksenne:



Five Finger Death Punch -M.I.N.E



Dream Theater - Forsaken



Rakkaudesta musiikkiin. Rakkaudesta lyriikoihin. Rakkaudesta tarinoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti